Omgeving

Ons terrein grenst direkt aan het Holtingerveld! Dit betekent niet alleen dat het hier heel rustig is, maar ook dat het om te fietsen, wandelen, paardrijden of gewoon stilletjes bij een ven van de volle maan te genieten de ideale plek is!

Fietsen

Een van de routes van het fietsroutenetwerk, met zijn handige knooppunten begint direkt voor de deur.
Het is hier heerlijk fietsen over de hei en door het bos.

Wandelen

Het wandelnetwerk loopt hier direkt langs. Omdat je van het terrein ook zo de hei oploopt is het hier ideaal om te wandelen. Er is hei en bos, er zijn vennen en je komt maar weinig mensen tegen.

Paardrijden

Je rijdt hier direkt van het terrein de hei op, je hoeft alleen het fietspad over te steken. Er zijn geen ruiterpaden, je mag bijna overal rijden! De paden zijn meestal goed, niet te mul maar stevig, alleen als het veel regent zijn er hier en daar grote plassen. Je kunt hier werkelijk uren rijden zonder een verharde weg over te hoeven steken.

Meer informatie over paardrijden, routes en eventuele lessen van Vanda vind je op de pagina Paarden.

Dorpen e.a. in de omgeving

Vlak in de buurt vind je gezellige dorpen zoals Diever, Havelte en Vledder waar supermarkten zijn maar ook anderen winkels.
In Frederiksoord is een kleine natuurvoedingswinkel en bovendien is daar iedere zaterdag van 9.00 tot 14.00 uur een markt met biologische produkten.

 

Zie de pagina Links voor websites.