Paarden

Wanneer je van lange tochten houdt of gewoon lekker buitenrijden ben je hier in een ideale omgeving! Je rijdt zo van ons terrein een zandpad op en kunt dan uren rijden. Er zijn geen ruiterpaden of ruiteroutes, je mag bijna overal rijden. De paden zijn over het algemeen heel goed, alleen zijn er na veel regen en in de winter hier en daar grote plassen (waar je goed omheen kunt rijden). Lange brede zandpaden nodigen uit tot een fijne galop, maar ook om te tölten zijn de meeste paden heel geschikt.

Stalling

Voor meegebrachte paarden is een klein weiland beschikbaar met een schuilstal. Eventueel kunnen de paarden ’s nachts in de zandpaddock staan, daar zijn 2 inloopstallen die meer beschutting geven. Het is niet mogelijk de paarden ’s nachts op stal te zetten.

Lessen van Vanda Oosterhuis

Wanneer je graag het nuttige met ontspanning wilt combineren kan je enkele lessen met Vanda afspreken zowel voor je zit als voor de omgang met je paard. Vanda is Centered Riding instructor, Connected Riding practitioner en Tellington TTouch practitioner. Dit houdt in dat je les kunt krijgen gericht op een goede uitgebalanceerde zit, dressuurmatig beter rijden, maar ook in verschillende soorten grondwerk en het krijgen van een betere verstandhouding met je paard.

Meer informatie over Vanda Oosterhuis, haar lessen en de paarden vind je op: www.gevoelvoorpaarden.nl